SEMINARSKI MATURSKI I DIPLOMSKI RADOVI

seminarski
Bavimo se izradom materijala (seminarski, maturski, maturalni, diplomski, master i magistarski radovi) po Vašoj želji. Okupili smo ozbiljan i dokazan tim saradnika usavršen za izradu radova iz: ekonomije, bankarstvo, istorija, geografija, informacioni sistemi, računarske mreže, hardver, inteligencija, turizam, menadžment, fizika, informatika, biologija .  Gotovi radovi ovde...
Da li ste zadovoljni kvalitetom i brzinom naše usluge?
 
Srbija - instrukcije za uplatu izrade novih radova2 PDF Nyomtatás

Primer popunjene uplatnice:

 

Nakon uplate potrebno je da nam javite  Vaše ime i prezime (tj. onoga na koga glasi uplatnica) kao i Ime rada za koji ste uplatili na naš e-mail maturskiradovi.net@gmail.com .

Potom nakon provere racuna mi šaljemo rad saradniku na izradu i obaveštavamo Vas o tome.  Vi cete taj rad dobiti na svoj e-mail  u  roku koji je naveden ranije (molimo da nas ne pitate pre isteka  roka koji uvek javimo zajedno sa cenom da li je rad gotov).

Ako novac uplacujete  preko pošte onda on bude na racunu sutradan ili ako se uplati u petak onda tek u ponedeljak.

Ukoliko je rad potreban hitnije, onda je najbolje novac uplacivati preko ERSTE BANKE ili preko bilo koje druge banke u prepodnevnim satima.  U tom slucaju novac bude na racunu isti dan i isti dan javljamo saradniku da pocne sa izradom Vašeg rada.

Radove šaljemo u word formatu (.doc). (osim ako niste naveli drugacije u zahtevu)

 

Primer kako nas najjednostavnije obavestiti o uplati:

Uplacen je novac za izradu rada "ime rada",   uplatilac je "Vaše ime i prezime",  uplata je izvršena u banci ( ili pošti).

 

 

 
seminarski